fbpx

>>  Gratis verzending vanaf €100,- (NL)  <<  Levertijd 1-2 werkdagen Met liefde gemaakte babykleding in maat 50 t/m 92   

>>  Gratis verzending vanaf €100,- (NL)  <<  Levertijd 1-2 werkdagen  Met liefde gemaakte babykleding in maat 50 t/m 92  

>>  Gratis verzending vanaf €100,- (NL)  <<
Levertijd 1-2 werkdagen
Met liefde gemaakte babykleding in maat 50 t/m 92

Retourneren

Uiteraard wilt sodafashion dat u als klant tevreden bent met onze producten.
Wanneer de artikelen niet voldoen aan uw verwachtingen kunt u deze retourneren.U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

* Het ruilen van oorbellen is om hygiënische redenen niet mogelijk.

Voorwaarden

  • Natuurlijk mogen artikelen thuis gepast worden maar deze mogen niet gedragen of gewassen worden. Op gedragen, gewassen & kwetsbare kleding geven wij dan ook helaas geen (scheur) garantie.
  • Wanneer er door nalatigheid ontstane beschadigingen aan de artikelen zit kunnen wij helaas niet overgaan op terugbetaling. Bijvoorbeeld door water-, val- en/of stootschade.
  • Artikelen dienen in goede staat aan ons geretourneerd te worden. Met alle toegevoegde kaartjes en verpakking hieraan toegevoegd.

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Sodafashion
Bankenlaan 99
1944NK Beverwijk (Geen bezoekadres!)

Download hier het retourformulier.

De waardering van www.sodafashion.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 264 reviews.
Scroll naar boven